Саопштења

Подршка премијеру Александру Вучићу

Поводом најновијих покушаја појединих интересних група и појединаца да облате и омаловаже председника владе Републике Србије, господина Александра Вучића, па тиме и дестабилизују владу на чијем је челу, а која води храбро ову државу трновитим путем у бољу и сигурну будућност, О.О. СНС Босилеград даје безрезервну подршку премијеру Александру Вучићу и његовој храброј и одлучној борби за бољу Србију.
Ми у О.О. СНС Босилеград најбоље знамо шта значи имати противнике, који су бескрупулозни, дубоко повезани са криминалом и који не бирају начин и средства да уруше сваки покушај, који би допринео бољитку средине.Такви људи су зарад очувања свог положаја и личних интереса спремни су на све и врло често вуку потезе изван законских оквира и институција државе.
С тога смо поносни на храбру и одлучну борбу коју премијер води и из сваке битке излази као победник, са све већим поверењем народа.
Његова борба нам даје снагу и улива веру да се храбром,упорном, искреном и поштеном борбом може победити сваки противник!